Lekkers van Mel

Hier vind je heerlijke recepten. Wil je altijd op de hoogte zijn van mijn nieuwste recept? Schrijf je dan hieronder in voor mijn nieuwsbrief.
Schrijf je in!

No cheese cheesecake

Deze heerlijke veganistische cheesecake doet het altijd goed. En je kunt hem naar je eigen smaak aanpassen. En ik ben nog nooit iemand tegengekomen die hem niet lekker vond. Een absolute must om eens te maken dus. En super handig want je ‘bakt’ hem in de vriezer dus je kunt hem met gemak een week voor je feestje maken. Eigenlijk is het een no stress cheesecake ­čśë

Hier de link naar het volledige recept.

Proteïne reep

Deze reep is voor mij een absolute favoriet na een workout. Vol heerlijke proteïne en zonder allemaal slechte toevoegingen. Zeker het proberen waard en goed te bewaren in de koelkast of vriezer. Ook gebruik ik hem vaak als snack voor onderweg.

Hier de link naar het volledige recept.

Pesto quinoa salade

Deze heerlijk salade kun je koud en warm eten. Voor mij is het een heerlijke salade voor onderweg of voor als ik weinig tijd heb! En laten we eerlijk zijn we hebben veel te vaak te weinig tijd. Dat is voor mij juist de reden om kwalitatief goede producten te kiezen die mijn lichaam voeden. Het voordeel daarvan is veel meer smaak en dus genot van elke maaltijd.

hier de link naar het volledige recept