No cheese cheesecake

Je hebt nodig een springvorm van 18 cm keukenmachine

Voor de bodem 100 gram amandelen

150 gram dadels (het liefste de échte, superzacht en kleverig, Medjools)
snufje zout (niet vergeten het maakt de bodem hartig tegenover al dat zoet dus echt superlekker)
Doe dit allemaal in de keukenmachine tot het kleverig is. Verdeel het in de springvorm.

De vulling
150 gram cashewnoten (paar uur geweekt)

50 gram amandelen (paar uur geweekt) 100 gram ahorn,agave of dadel siroop 100 gram gesmolten kokosolie (op laag vuur!) 1 citroen, je gebruikt de rasp en het sap!
1 tl vanillerasp

300 gram bosvruchten (of andere vruchten) Alles in de keukenmachine tot het glad is.

Verdeel over de bodem en zet een half uur in de vriezer. Daarna garneren met wat jij mooi vind 😉 Deze taart is goed in de vriezer te bewaren. 30 min voor serveren laten ontdooien.