Ben jij of word jij mama?

Samen met 9 andere experts organiseren we het Rainbow festival. Voor vrouwen die moeder willen worden, zwanger zijn of al moeder zijn. 10 experts die jou op weg helpen met voeding, ontspannen enz enz. 10 dagen lang krijg je een prachtig cadeau helemaal gratis. Als orthomoleculair therapeut doe natuurlijk mee. Hier kun je je inschrijven voor mijn deel of het hele festival.

7 praktische tips hoe om te gaan met je auto immuunziekte

Ik ben fit, medicijn en klachtenvrij. Regelmatig krijg ik de vraag: Hoe doe jij dat toch? In dit e-book geef ik je mijn belangrijkste tips. Aan de hand van de drie pijlers die voor mij elke dag belangrijk zijn. Dit zijn makkelijke tips die jij vandaag nog kan uitvoeren zodat jij je morgen beter voelt. Geen ingewikkelde dingen en het hoeft je geen uren te kosten. En het is helemaal gratis voor jou! 

Eet je beter programma!

In dit online programma leer ik je alles over wat je kunt eten om je lichaam maximaal te ondersteunen en de gezondste versie van jezelf te worden. Speciaal ontwikkeld voor mensen met een auto immuunziekte. Start begin september.

Shop

In mijn shop vind je workshops maar ook e-books. Altijd even het kijken waard.